SocializeMe

Arculat és design

Vállalkozásának teljes arculati kialakításában segítünk önnek, annak érdekében, hogy meg tudja különböztetni a vásárló versenytársaitól és egy egyedi megjelenése legyen a piacon. Legyen szó logó tervezésről, weboldal létrehozásáról, közösségi média arculatról, üzleti bemutató prezentációról, banner tervezésről, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy önnek csak vásárlóival kelljen törődnie.

Közösségi média megjelenés

A digitális világban azok a vállalkozások jutnak versenyelőnyhöz, akik képesek nyitni az innovatív megoldások felé. Jelenleg a közösségi média felületek (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Snapchat, ...) tudják lehatékonyabban, leggyorsabban elérni a legtöbb embert. Kreatív szövegírás, bejegyzések elkészítése, nyereményjátékok teljeskörű tervezése és megvalósításán felül a közösségi média oldalainak napi szintű moderálását, fejlesztését és építését is vállaljuk

Fizetett hirdetések a digitális világban (PPC)

Annak érdekében, hogy vállalkozása fejlődhessen és tartani tudja a lépést a versenytársakkal, széles körben megismertesse a jövőbeli vásárlóival termékeit/szolgáltatásait, meg tudja tartani törzsvendégeit, szüksége lesz fizetett hirdetésekre. Mi segítünk önnek abban, hogy csak annyi pénzt költsön, amennyire szükség van.  A SocializeMe optimalizálja a hirdetéseket az ön részére bármely felületen, és segít marketing céljai megvalósításában.

Marketing tanácsadás

Amennyiben ön individualista, és úgy érzi meg tudja ezt csinálni magától is, csak egy irányra/kezdőlökésre van szüksége mi partnerei leszünk ebben is. Szakmájukban bizonyított, tapasztalt és innovatív fiatalokból álló csapatunk az ön rendelkezésére áll azonnal, akár egy online beszélgetés keretén belül, akár személyes konzultáció során.